CAMPANYA de la RENDA 2022

El dimecres, 6 d’abril, s’obre el termini per presentar la declaració de la renda. És important recordar la importància de marcar la X de l’Església, que permet ajudar cada any a més de quatre milions de persones a Espanya.

Marcar la X de l’Església és senzill i gratuït, perquè no em cobraran més per la meva declaració al marcar-la ni em retornaran menys. N’hi ha prou amb seleccionar la casella 105 de l’esborrany.

Marcant la X s’ajuda a sostenir l’Església en el desenvolupament de les seves activitats: mantenir el clergat, l’anunci de l’evangeli, la vivència de la fe i la seva immensa tasca assistencial i espiritual.

És una decisió lliure i democràtica que no perjudica a ningú. De fet, és de les poques coses que podem decidir sobre els nostres impostos. Si la deixem en blanc, és l’Estat el que decideix per nosaltres sobre aquesta petita quantitat.

Per als no catòlics o no practicants, marcar la casella suposa també reconèixer el paper que l’Església té en la societat espanyola, especialment amb els més necessitats. És quelcom a que podem animar als nostres familiars i amics: es poden marcar simultàniament les caselles de l’Església catòlica i d’altres fins d’interès social.

L’any passat foren vuit milions i mig de contribuents els que marcaren la X de l’Església en la seva declaració. Comptem amb la vostra col·laboració perquè aquesta gran família segueixi creixent. Moltes gràcies.

Publiquem el Balanç d’Economia diocesana 

Comptes-2021 Economia diocesana (no inclou economia parroquial, ni de santuaris ni de Càritas)

Llegiu els testimonis: Testimonis campanya xtantos

Escolteu l’àudio de la campanya:

 

Escolteu l’àudio dels testimonis:

LA BLANCA…

EL GUILLERMO…

LA MARIA I LA ROSA…

EL TINO…

TOTES LES NOTÍCIES RELACIONADES

Comença la Campanya de la Renda

Presentació de les històries del Xtants 2022

Com modificar l’esborrany de la declaració de la renda?

Marca la X per la BLANCA

Marca la X pel GUILLERMO

Marca la X per la ROSA i la MARIA