Nota de premsa sobre la situació actual en la recerca de Mn. Xavier Castelló

El passat dijous dia 17 de novembre es va donar l’avís de pèrdua de Mn. Xavier Castelló a la mola del santuari de Lord. Des d’aquell moment es va activar un operatiu de recerca –amb base al parc de bombers de Sant Llorenç de Morunys- format pels propis bombers, mossos, ADF, l’ajuntament de Sant Llorenç i diversos voluntaris, on s’hi van incorporar també diferents persones de la diòcesi, del santuari i de la mateixa família de Mn. Xavier.

Avui dilluns, 21 de novembre, després d’un treball ingent durant cinc dies –per bé que sense troballa-, s’ha informat de la clausura del dispositiu d’emergència de recerca. Aquesta informació ha anat acompanyada de dues dades: d’una banda, que naturalment contínua oberta la cerca de Mn. Xavier (a través de mossos, serveis de trànsit, hospitals…) i, d’altra banda, que en cas que aparegués qualsevol indici o pista al voltant de la seva persona es reactivaria la recerca proactiva.

El Bisbat de Solsona reitera l’agraïment a totes les persones que, de forma professional o voluntària, han participat en la cerca d’aquests dies i, també, a tantes persones, parròquies, comunitats religioses que expressat el seu suport i s’han unit des de l’oració a tot aquest treball.

Posem en mans de Déu al seu fill, Mn. Xavier Castelló, i demanem a la Verge de Lord que intercedeixi perquè tots puguem viure aquesta situació amb fe i esperança.

Solsona, 21 de novembre de 2022

Publicat el dins de Notícies