Nota de premsa amb motiu de la desaparició de Mn. Xavier Castelló

Tal i com ha sortit publicat en alguns mitjans de comunicació, ahir dia 17 de novembre, cap al migdia, Mn. Xavier Castelló, prevere del nostre bisbat, es va perdre a la mola del santuari de Lord.

Des d’ahir a la tarda estan en recerca els bombers (amb recursos humans, gossos, drons i helicòpter) treballant coordinadament amb els mossos d’esquadra. També els veïns i l’ajuntament de Sant Llorenç de Morunys estan bolcats en la cerca. En aquests moments encara no l’han pogut trobar.

Aquesta tarda ha tingut lloc a Sant Llorenç una reunió amb el responsable dels bombers, en la qual hi han participat mossos, familiars, mossens del bisbat, membres del Santuari de Lord i, també, el bisbe Francesc Conesa.

En aquesta reunió s’ha explicat el vast treball de recerca contínua que s’ha fet (ininterrompudament durant tota la nit) i el que es farà les properes hores.

Des de la Diòcesi manifestem el nostre agraïment per a totes les persones, tant professionals com voluntàries que estan treballant per trobar Mn. Xavier Castelló.

També el nostre agraïment a tots els qui s’interessen, s’ofereixen per ajudar i, en particular, pels molts que estan pregant per ell i per tota la situació. Que la Verge de Lord ens guardi a tots.

Solsona, 18 de novembre de 2022

Publicat el dins de Notícies