Trobada Famílies AFAL a la Mare de la Font de Solsona

El passat 18 de setembre va tenir lloc una trobada del grup de Famílies AFAL de la parròquia de Solsona.

Una de las famílies que en forma part va tenir la iniciativa de proposar una trobada a l’aire lliure i preparar un plat típic d’Argentina. Aquest plat es anomenat “pollo al disco”. És un plat deliciós fet amb moltes verdures, pollastre i especies.

Tots van aportar alguna coseta per compartir i, mentre cuinaven, els infants gaudien de l’aire lliure descobrint la natura, o bé, jugant al parc.

En acabar les postres van jugar a un joc de cartes que s’anomena “preguntes bíbliques”, infants i pares van posar a prova els seus coneixements però també va ser una oportunitat per enriquir-se els uns amb els altres del que coneixien sobre el tema i, de tant en tant, alguna reflexió per part de mossèn Lluís Ruiz.

Van jugar a d’altres jocs com ara els escacs i el “UNO”. Va ser un dia fratern molt alegre amb família tenint Déu sempre present.

La parròquia agraeix les iniciatives que les famílies estan impulsant i desitja que aquestes continuïn tenint lloc dins la parròquia amb aquesta obertura d’acollir a quantes més famílies millor.

Informa: Parròquia de Solsona

Publicat el dins de Notícies