Stage al Santuari de Lourdes d’un grup de joves del bisbat

Del 21 al 28 d’agost un grup del nostre bisbat va anar a fer un stage al Santuari de Lourdes. Al llarg d’aquesta setmana van poder aprendre més coses sobre santa Bernardeta, el Santuari i l’Hospitalité a través de les diverses formacions que van rebre. Però també van poder donar-se als altres a través dels diferents serveis que els van assignar (ajudar en la neteja dels hospitals, fer servei a la Gruta, a les piscines, a les processons…).

Tant pels qui va ser la primera vegada que van fer un stage, com per als qui feia temps que hi anaven va ser una experiència única. Gràcies a tots els qui en van formar part i a la Mare de Déu de Lourdes que, any rere any, ens crida a anar a fer un servei al seu costat.

Informa: Punt i Seguit

 

Publicat el dins de Notícies