Ordenació sacerdotal de Joan Morera,SJ. a Santa Maria de Verdú

L’església parroquial de Santa Maria de Verdú acollí el passat dissabte, dia 17 de setembre al migdia, una jornada de molta importància, amb motiu de l’ordenació sacerdotal del pare jesuïta Joan Morera SJ. Una celebració que omplí el temple amb presència de religiosos jesuïtes arribats de molts indrets del país, capellans del bisbat solsoní, familiars del nou ordenat i la feligresia verdunina.

La cerimònia de l’ordenació sacerdotal de Joan Morera SJ., estigué presidida per l’arquebisbe de la Seu d’Urgell, Mons. Joan Enric Vives, acompanyat del Provincial dels Jesuïtes a Espanya, P. Antonio J. España i el Delegat dels Jesuïtes a Catalunya, Enric Puiggròs. S’oficià una solemne missa concelebrada presidida per Mons. Joan Enric Vives, i quaranta nou religiosos i capellans del bisbat de Solsona, en un ambient de gran solemnitat i de joia. Els cants de la celebració foren a càrrec d’un grup de joves de la Parròquia de Sant Ignasi de Lleida.

Al final el president de l’Associació dels Amics de Sant Pere Claver, David Tous, feu entrega d’una bonica imatge del Sant Apòstol dels Negres, fill de Verdú, a l’ordenat P. Joan Morera, SJ. Com a cloenda de la jornada es compartí un refrigeri fratern a la sala del Castell de Verdú

Informa: Josep Castellà  / Fotos: Manel Pont

Publicat el dins de Notícies