Festes Majors a la Unitat Pastoral Parroquial de Bellpuig

Festa Major de Bellpuig 

El cap de setmana passar va celebrar-se la Festa Major de Bellpuig en honor a l’Exaltació de la Santa Creu.

Per a preparar-se, els fidels van celebrar el Quinari al Crist de Bormio del diumenge 4 al dijous 8 de setembre.

El divendres 9 tingué lloc la Missa de l’Exaltació de la Santa Creu, a la Capella del Crist de Bormio. El mateix dia, al vespre, es va resar el Sant Rosari a les escales de l’església i, després, a la Capella de la Mare de Déu dels Dolors es feu una estona d’Adoració al Santíssim.

El dissabte, 10 de setembre, es va celebrar la Missa en honor a la Mare de Déu dels Dolors. I la Missa dominical de l’11 de setembre fou en sufragi dels difunts de la parròquia, especialment pels d’aquest darrer any.

Informa: UPP de Bellpuig

Festa Major de Castellnou de Seana

El cap de setmana passar va celebrar-se la Festa Major de Castellnou de Seana amb motiu del vot de poble a Sant Blai.

El diumenge 11 de setembre, en la Missa dominical es va pregar pels difunts de la parròquia, especialment pels d’aquest darrer any. El dia següent, dilluns 12, va celebrar-se la Missa de vot de poble a Sant Blai.

Informa: UPP de Bellpuig

 

Publicat el dins de Notícies