Festa Major del castell de Cardona en honor a sant Ramon

Cardona va celebrar la festa major del seu castell en honor a sant Ramon que va morir en aquest castell de Cardona l’any 1240.

El mateix dia 31 d’agost, festivitat de Sant Ramon Nonat, va tenir lloc a la Col·legiata del Castell una missa presidida per Mn. Carles Pubill, rector de la parròquia. En aquesta celebració es va venerar la relíquia del sant i es van cantar els Goigs. En acabar va haver-hi una conferència amb el títol “Restauració de l’Altar i Retaule de Sant Ramon” a càrrec d’Aitana Valdemarra i Sara Hernández.

El diumenge dia 4 de setembre, també a la Col·legiata del Castell, es va oficiar una missa solemne, en aquesta ocasió cantada per la Coral Cardonina. Cal dir que abans de l’eucaristia va haver l’actuació dels Trabucaires de Sant Ramon.

A la tarda es va oferir un concert a càrrec del grup Ginestà.

Informa: Parròquia de Cardona

 

 

Publicat el dins de Notícies