Festa de Sant Ramon al seu santuari presidida pel Sr. Bisbe

El dia 31 d’agost, el bisbe Francesc va presidir la festa de Sant Ramon al seu santuari, juntament amb els pares mercedaris.

La festa va començar amb la benedicció dels tractors, després de donar tres tombs al santuari. Després van celebrar una solemne eucaristia, en què el Sr. Bisbe va parlar dels tres ensenyaments de la vida de sant Ramon: la importància d’anunciar Crist, d’oferir la llibertat als homes i d’estimar l’Eucaristia i la Mare de Déu.

Seguidament van prendre un aperitiu amb les autoritats presents i, finalment, van tenir un dinar de germanor amb la comunitat mercedària. Sant Ramon és patró secundari de la nostra Diòcesi de Solsona, que es confia a la seva intercessió.

Informació i fotografies: facebook del bisbe Francesc

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies