El bisbe Francesc presideix la Festa Major de Vilanova de Bellpuig

El passat cap de setmana fou Festa Major a Vilanova de Bellpuig.

El divendres 2 de setembre es va celebrar la missa en honor a la Mare de Déu del Lliri i el dissabte 3 se celebrà en honor als Sants Màrtirs, patrons del poble: sant Honest, santa Providència, santa Fortunata i santa Victòria.

Ambdós dies, Mons. Francesc Conesa va presidir la celebració de l’eucaristia. Cal destacar que el dissabte el van acompanyar Mn. Marc Majà, Vicari General i Rector del Seminari Major i quatre dels seminaristes del nostre bisbat.

El dia següent, diumenge 4, en la missa dominical presidida pel rector de Vilanova de Bellpuig, Mn. Abel Trulls, es va pregar especialment pels difunts del darrer any.

Informa: Parròquia de Vilanova de Bellpuig

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies