Malgrat recupera els actes de la Festa Major després de la pandèmia

Malgrat –Parròquia de la Prenyanosa- no va voler deixar escapar l’oportunitat de recuperar els actes de la seva Festa Major del dia 15 d’agost, dia de la Mare de Déu, com en anteriors edicions.

El preàmbul de la festa va ser el dia 14, la vigília, amb una caminada i una pedalada semi nocturnes i populars per la llera del riu Sió aprofitant l’oratge de la vesprada amb una lleugera baixada de les temperatures. Després es va oferir un senzill sopar per a recuperar energies.

El dia 15 a la tarda es van iniciar els actes amb la tirada de bitlles, seguida de la missa cantada en honor a la Mare de Déu, l’exhibició de sardanes de la Colla Sardanista Demà Jovencells de Cervera i la música tradicional dels Tres Quartans d’Ondara. A continuació va tenir lloc el sopar popular per a tothom amb l’acompanyament musical del grup Mar i Cel i el ball de Festa Major tancant la jornada amb una bona experiència en recuperar tots aquests actes amb la seva esplendor.

Informa: Joan Riu

Publicat el dins de Notícies