Cloenda del XXV Capítol general de la congregació de la Sagrada Família d’Urgell, a Cervera

El dia de Sant Jaume, Cervera acollí la cloenda del XXV Capítol general de la congregació de la Sagrada Família d’Urgell a l’església de Santa Maria.

Després de 15 dies de concentració, pregària i reflexió a la casa institut de la Seu d’Urgell, les representants de les diferents comunitats de la congregació escampades arreu del món es reuniren a Santa Maria per donar gràcies a Déu en quan a la concessió del nou Capítol general que acabaven d’escollir. Aquest Capítol té una durada de quatre anys en el qual la nova direcció prendrà les mesures que cregui més encertades per al bon funcionament de la congregació.

La diada fou emotiva, la preparació, els cants… la joia vessava per tots costats i les ganes de celebració eren abundants. Presidí la cerimònia el rector de Cervera, Mn. Xavier Romero, acompanyat per Mn. Jaume Vilardell i dos capellans de Madrid. La festa acabà amb un suculent dinar al col·legi de la Sagrada Família i una vista guiada per la ciutat.

Informa: Joan Riu

Publicat el dins de Notícies