La centenària Festa de Sant Cristòfol, patró dels conductors, a Tàrrega

Un any més es renovà la tradició de la Festa de Sant Cristòfol, patró dels conductors, en el dia de la festivitat del 10 de juliol, enguany en diumenge. Aquesta centenària festa figura dins de les populars Festes de la Mare de Déu del Carme, organitzades pels Carmelites i la Fraternitat Amics del Carme.

Al migdia, al Santuari dels Beats Màrtirs Carmelites i Mare de Déu del Carme, se celebrà una eucaristia presidida pel carmelita P. Manel Bonilla, en quina homilia es referí al sant protector dels conductors, “en aquest diumenge del bon samarità en el que se’ns dona el missatge d’ajudar i donar al qui sofreix”. Al final es feu la veneració de la relíquia de sant Cristòfol i es procedí a beneir les medalles del sant que es reparteixen a tots aquells que acudeixen a l’acte de benedicció dels respectius vehicles.

Acabada la celebració, el P. Manel Bonilla s’encarregà de presidir la tradicional benedicció de vehicles de tot tipus, davant mateix del santuari marià carmelita. Així mateix al capvespre, acabada la tradicional novena i missa, es procedí novament al repartiment de les medalles i la corresponent benedicció dels vehicles amb una nombrosa concurrència, calculant-se una participació durant tota la jornada de més de tres-cents.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies