Comencen les Festes del Carme de Tàrrega

La festa principal serà presidida pel bisbe Francesc Conesa

L’iniciació de la Novena a la Mare de Deu del Carme el capvespre del dia 7 de juliol, obrí les centenàries festes al Santuari de la Mare de Déu del Carme i dels Beats Carmelites de Tàrrega, amb el rosari, el cant de les alegries i l’Eucaristia, perllongant-se tots els capvespres a les 19´15 hores fins el proper 15 de juliol.

Aquest dia es farà una ofrena floral pels infants i devots, amb el Ball de Bastonets a la Plaça del Carme. Seguirà a les 11 de la nit, la vetlla de pregària i processó amb el res del rosari i el cant de la Salve. Enguany la Novena és predicada pels sacerdots de la Unitat Pastoral Parroquial de Tàrrega.

El dia 16 de juliol, en la solemnitat de la Mare de Déu del Carme, a les 19’30 hores hi haurà el res de les Vespres i missa solemne, presidida pel prelat de Solsona, Mons. Francesc Conesa, concelebrant amb els capellans de la parròquia.

Altres celebracions al voltant de les Festes del Carme

El dia 10 de juliol, la celebració de la Festa de Sant Cistòfor amb missa al migdia i benedicció dels vehicles a les 12’15 i 20’30 hores, davant de l’església.

El dia 20 de juliol se celebrarà al vespre una solemne eucaristia en la Festa del profeta sant Elies, inspirador del Carmel.

Hi haurà la romeria al Clot dels Aubins el 28 de juliol, i el 29 una eucaristia recordant el martiri dels beats Carmelites de Tàrrega

Es recupera el XXVII Cicle de Concerts Mare de Déu del Carme, del 7 al 12, participant-hi: el Grup Laverta, Coral Joia de Maig d’Anglesola, Els Xicots de l’Esplai, Coral Ramon Carnicer i Orfeó Nova Tàrrega.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies

,