Cloenda de les Catecolònies 2022 de la Parròquia de Tàrrega

La Parròquia de Tàrrega ha desenvolupat les Catecolònies de l’estiu 2022 per a infants i joves, des del passat 3 de juliol fins el diumenge dia 10. La  cloenda oficial es feu en l’eucaristia d’acció de gràcies de les dotze a la Parroquial de Santa Maria de l’Alba, amb presència dels pares i familiars. La presidí el rector Mn. Josep Maria Vilaseca.

En l’homilia, Mn. Vilaseca assenyalà: “contents d’acabar les Catecolònies en uns dies intensos de moltes vivències. Aquest any la temàtica era “estimar com ho feren els sants/es”. Al final es feu la projecció d’un vídeo realitzat per Xavier Castellà, recollint una bona sèrie de fotografies fetes durant l’estança a la casa de colònies de Sant Eloi. També es cantà l’Ave Maria, que cada dia s’interpretava en aquest esplai targarí.

En les Catecolònies 2022 hi han participat vint-i-dos nens/es i joves, amb una onzena de persones entre monitors, i serveis de cuina. El director fou Oriol Sabé junt amb Mn.  Josep M. Vilaseca. El lema d’enguany fou: “Els  sants/es. Exemple d’estimació ”.  Al llarg de sis dies s’han desenvolupat  una gran quantitat d’activitats com: jocs, tallers manuals, catequesi, oratori, esports, missa, piscina. Les Catecolònies han estat molt celebrades pels pares plenament satisfets pels seus resultats.

Informa: Josep Castellà / Foto: Helena Tarragó

 

 

 

Publicat el dins de Notícies