Visita del bisbe Francesc a la parròquia de Balsareny

El dia 5 de juny, solemnitat de la Pentecosta, el bisbe Francesc va visitar per primera vegada l’església parroquial de Balsareny. Fou amb motiu de l’administració del sagrament de la Confirmació a 6 persones: 2 adolescents i 4 adults que es van preparar per a la recepció del mateix.

En la celebració va acompanyar els cants la Coral Sant Esteve de Balsareny i hi van participar diferents persones. Una d’elles, va llegir un poema  titulat “Temps de Pentecosta” escrit per una confirmand.

En acabar, familiars i feligresos van poder saludar-lo i compartir junts un aperitiu.

Amb els membres de la permanent del Consell Pastoral es va compartir un dinar de germanor.

Informa: Parròquia de Balsareny / Foto: Jordi Sarri, fotògraf

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies