Trobada de final de curs de la Delegació de Joventut

El passat dissabte 11 de juny va tenir lloc la darrera trobada de la Delegació de Joventut a Sant Salvador de Torroella. L’encontre va estar organitzat per la Delegació i per l’equip d’Efatà Solsona.

La trobada va tenir temps per a tot, al matí, un joc per conèixer-se i, després, una estona de grups per treballar els dons que Déu ha regalat, adonar-se de com es poden aprofitar més per estimar més a Déu i als altres.

A l’acabar la dinàmica van poder dinar, buscant l’ombra perquè va fer molta calor. Després de dinar, van tenir un “Show de talents” i van poder riure i gaudir d’una estona distesa. A l’acabar aquesta estona lúdica, van posar-se en presència de Déu, per celebrar l’Eucaristia i després reunir-se entorn del Senyor, amb una vetlla de pregària al Santíssim, per lloar-lo, donar-li gràcies, demanar-li perdó.

En acabar la trobada, una mica de pica-pica i una estona distesa de bon rollo i “guitarreo”.

Preparant les activitats d’estiu, el proper 12-17 de juliol la ruta-convivències per a adolescents de Montserrat a Cervera, i del 29 de juliol al 8 d’agost el Pelegrinatge Europeu de Joves a Santiago de Compostela.

—demanem a l’amo dels sembrats que ens regali més sembradors. Després d’un curs difícil, amb molta passió, alegries, i molta lluita; veiem com el Senyor va vetllant per nosaltres. Agrair a l’equip de la Delegació de Joventut, a l’equip d’Efatà, a Mn. Marc Majà —el consiliari— i al Josep i a la Caterina, per acollir-nos a casa seva a l’església de Sant Salvador, per fer possible totes les gràcies que el Senyor ens ha regalat en aquest darrer any.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies