Tanca el cicle de conferències al voltant dels 350 anys de Santa Maria de l’Alba

La darrera conferència, del passat dijous 16 de juny, anà a càrrec del doctor en Belles Arts i muralista targarí, Josep Minguell Cardenyes, parlant de la trajectòria i el procés dels grans murals al fresc, realitzats pel seu pare Jaume Minguell Miret, entre els anys 1955 al 1965, com la Capella dels Dolors, Capella de la Mare de Déu de Montserrat i altars laterals de la nau central.

Així mateix, acompanyat de fotografies ,explicà la seva obra pictòrica de més d’un miler de m2 de frescos executats entre el 2005 i el 2022 a l’església de Santa Maria de l’Alba, els darrers al presbiteri i inaugurats el passat 14 de maig.

La Comissió de Patrimoni de la Parròquia de Tàrrega continuarà commemorant els 350 anys de la Parroquial targarina amb diversos actes.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de Notícies