Pelegrinatge a Lourdes amb malalts i pelegrins

El dissabte dia 11 van sortir el grup de pelegrins del bisbat de Solsona cap a Lourdes, allí es van trobar amb el grup del bisbat de Vic. Enguany fou el bisbe de Vic qui va acompanyar el pelegrinatge, però el bisbe Francesc Conesa hi va ser present també a partir de dilluns.

En arribar al vespre va tenir lloc la cerimònia d’obertura del pelegrinatge a la capella de Sant Josep. L’endemà es va celebrar la missa internacional a la Basílica de Pius X. Aquell dia a la tarda van gaudir d’un meravellós espectacle sobre “Bernardette de Lourdes” a l’Espai “Robert Hossein”. I a la nit la tradicional processó de torxes.

Dilluns va començar al matí amb el viacrucis per la muntanya pel Camí de la Creu i a mig matí la missa preparada pels joves. A la tarda fou el torn de la celebració del perdó i la processó eucarística. A la nit una Vetlla de pregària (dirigida al personal de servei i pelegrins).

El dimarts la missa a la Gruta presidida pel bisbe Romà acompanyat del bisbe Francesc. Després d’algunes activitats més, el capvespre va tenir lloc el comiat davant la Verge a la Pradera. Avui dimecres tots estan tornant ja cap a casa.

Informa: Redacció / Fotos: Hospitalitat de Lourdes

 

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies