Marca la X per l’Erika

ERIKA

Saragossa, 44 anys. Casada i amb dos fills de 22 i 15 anys.

“Durant vint anys la meva vida es va centrar exclusivament en tenir cura dels meus fills i de la meva mare, que va patir una llarga malaltia i va morir l’any passat. A la seva mort, em vaig sentir buida. No sabia com reprendre la meva vida laboral ni per on començar. Gràcies a Càritas, he redescobert els meus talents i les meves capacitats. He recuperat la confiança en mi mateixa. Treballo des de fa dos mesos”.

El resguard de Càritas

Erika, també saragossana com en Tino, de 44 anys, ha aconseguit refer la seva vida gràcies al suport de Càritas. Durant vint anys només va viure per al seu marit, els seus dos fills —que avui tenen 22 i 15 anys, respectivament— i la seva mare, afectada per una llarga malaltia crònica. “Quan la meva mare va morir, em vaig quedar buida. Estava perduda. No tenia confiança en mi mateixa, no sabia ni per on tirar”, explica. Un conegut li va parlar de Càritas i dels seus programes de recerca activa de treball. A Càritas li van assignaran un que encaixava bé amb el seu perfil. “Vaig trobar gent increïble, que em va fer veure els talents que tenia, quan jo pensava que no en tenia cap… Vaig aconseguir obrir els ulls. He guanyat confiança en mi mateixa. Tot ha canviat. Treballo des de fa dos mesos, sé com presentar-me, fer una entrevista de treball, afrontar les dificultats…”.

Publicat el dins de Notícies