La comunitat del germans de la Salle tanca a Mollerussa

Corria l’any 1905 quan s’establiren a Mollerussa l’Institut dels Germans de les Escoles Cristianes, germans de la Salle. Aquest 2022 els germans tanquen la comunitat de Mollerussa. Tret dels anys de la contesa InCivil mai havien deixat de tenir-hi presència, i en aquella contesa ens deixaren el director del col·legi Arnold Ciril (Joan Font i Taulat) i Mn. Pius Salvans i Corominas capellà diocesà, màrtirs i beats.

La falta de vocacions, i que la comunitat és molt gran han fet que tanquin.

Demanem al Senyor de la Vida que ajudi i protegeixi les escoles que volem tirar endavant, davant aquest nou repte sense comunitat religiosa, que el carisma lasalià mai falti entre nosaltres, i que continuï ajudant i beneint als germans als seus nous destins.

Informa: Raul Aguilar Maza

Publicat el dins de Notícies