Jornada d’equips de preparació de la Peregrinació Europea de Joves a Santiago de Compostela

El passat diumenge 26 de juny un grup de joves de diferents diòcesis catalanes van trobar-se a la parròquia de la Sagrada Família de Manresa per preparar la Peregrinació Europea de Joves a Santiago de Compostela, que és l’activitat organitzada enguany per la Conferència Episcopal Espanyola i a la qual la Delegació de Joventut de Solsona s’uneix. L’equip de Solsona està format pel delegat, el Mike, el consiliari, Mn. Marc Majà, i pel Francisco Javier Martínez, l’Alba Masnou, la Zínia Pascual i l’Arnau Farré, que estan preparant amb il·lusió aquesta aventura!

A la parròquia de la Sagrada Família els va acollir Mn. Joan Antoni Castillo, i la família que viu a la rectoria, en David i la Meriem i els seus fills, provinents de terres valencianes i en missió a Manresa des de fa uns anys. Als que estan infinitament agraïts.

La jornada va tenir un caire molt distès per tal de poder compartir i sobretot “posar-se cara”. Van començar amb la celebració de l’eucaristia i seguidament amb una estona de treball per comissions, el David i la Meriem els hi van preparar una fantàstica paella valenciana, i després d’un bon dinar i una estona molt agradable, van seguir treballant i preparant els diferents espais de durant del camí.

—en mans del Senyor posem tots i cada un dels participants perquè puguin tenir un encontre amb Ell, que és el verdader camí, veritat i vida.

Informa: Delegació de Joventut

Publicat el dins de Notícies