Centenari de la Capelleta dedicada al Cor Immaculat de Maria, a Bellpuig

El passat dissabte 25 de juny, en acabar la missa vespertina a Bellpuig, en el dia de l’Immaculat Cor de Maria, es va anar caminant o amb cotxe fins a la Capella de la Mare de Déu de l’Horta de Bellpuig, popularment dita Mare de Déu de la Pudor.

Allí es feu una ofrena floral a la Mare de Déu en ocasió d’una data ben assenyalada. Tal com diu la inscripció, la Capella fou oferta per Miquel Jané (de la Mora) al Cor de Maria pels favors rebuts l’any 1922, ara fa 100 anys.

Agraïm l’assistència dels familiars d’en Miquel Jané, del Cor Parroquial, i de tots els feligresos que han volgut compartir aquest centenari.

Preguem a l’Immaculat Cor de Maria perquè continuï protegint les nostres vides!

Informa: Parròquia de Bellpuig

 

Publicat el dins de Notícies