Celebracions a la Colònia Soldevila (Balsareny) i a Montdarn

Celebració de Sant Joan a Sant Esteve

Per la festa de Sant Joan van tenir la celebració de l’eucaristia a les 6 de la tarda a l’església de Sant Esteve de la Colònia Soldevila. Van tenir un record especial per Mn. Joan Bajona que va estar servint aquesta Colònia durant 16 anys i també van celebrar la restauració de la teulada de l’església que es va portar a terme fa uns mesos.

En acabar la celebració, es va repartir un punt de llibre com a record de la mateixa. Fou una ocasió per posar l’església a punt tot fent una neteja a fons i procurant fer el manteniment.

Celebració a Sant Joan de Montdarn

Es va fer el 24 de juny, Festa Major amb motiu del patró de la parròquia. Va haver-hi l’eucaristia a les 12 h. Els hi va acompanyar als cants la coral Sant Bartomeu de Casserres. En acabar es va fer la processó fins al roc de Sant Joan on s’hi diposità un ram de flors.

Després la Coral va fer un concert a l’església per acabar amb un vermut tot compartint la trobada després d’un parell d’anys de no ser possible a causa de la pandèmia.

Informa: Mn. Antoni Bonet

 

Publicat el dins de Notícies