Acte “Espurnes de llum” a la parròquia del Palau d’Anglesola

El diumenge 22 de maig va tenir lloc, a l’església parroquial del Palau d’Anglesola, un homenatge a les persones difuntes traspassades durant el període comprès entre el 19 d’agost del 2019 i el 3 de febrer de 2022, que degut al tancament de l’església per obres de rehabilitació no se’ls va poder fer una missa de comiat a l’església.

L’acte organitzat per la Llar de Jubilats, la Parròquia i amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, va omplir l’església de gom a gom.

Les persones difuntes homenatjades foren 48. Durant l’acte es visqueren moments molt emotius, especialment pels familiars i també per a tots les persones assistents.

La celebració eucarística va ser presidida per mossèn Theodore Lambal, amenitzat per la música d’un violí i una pianista i moderat per la Remei Capitán donant un aire de transcendència i harmonia a la cerimònia.

El moment més colpidor fou quan a l’inici es va anar anomenant els noms de les persones homenatjades i un membre de la família encengué un petit llantió en record, d’aquí el nom de l’acte Espurnes de Llum.

Per acabar, es va convidar als assistents a posar terra a una olivera que després serà plantada al cementiri del Palau d’Anglesola i es va obsequiar amb un petit detall, un punt de llibre elaborat per l’artista local Teresa Alsina, mostrant el simbolisme de les espurnes de llum.

Els organitzadors reberen sentides mostres d’agraïment per parts dels assistents, concloent una bonica diada en record d’aquelles persones estimades que un dia ens deixaren.

Informa: Parròquia del Palau d’Anglesola

Publicat el dins de Notícies