8a edició del Cardona Canta a la parròquia de Sant Miquel

El proppassat diumenge, 19 de juny, Cardona va celebrar la seva 8a edició del Cardona Canta, dedicada enguany al músic i compositor Francesc Vila, amb motiu dels actes commemoratius del centenari del mestre

Després de dos anys sense reunir-se, per la situació pandèmica, els cantaires cardonins van tornar a aplegar-se en la seva tradicional jornada de germanor de cant coral i, enguany, va sumar-s’hi la Coral Talamanca, qui va passar una jornada de convivència a la vila ducal.

A la tarda, una vuitantena de cantaires van aplegar-se al temple parroquial per oferir un concert que va tenir la música de Francesc Vila com a protagonista. Les cançons i els arranjaments del mestre del Burés van omplir les voltes gòtiques de l’església cardonina i van fer les delícies de l’auditori. Al finalitzar, el gruix d’intèrprets, distribuïts en diverses capelles del temple, van interpretar el cànon que el mestre Vila va dedicar a la vila cardonina, amb la participació d’un públic entusiasta.

Informa: Coral Cardonina

 

 

 

Publicat el dins de Notícies