Inauguració dels quadres per a la Parròquia de la Mercè de Solsona

Fa uns dies, ens van fer ressò d’uns quadres que estava fent el pintor Andrés Carrasco per a la parròquia de la Mercè de Solsona. Fins i tot, un dels quadres va ser beneit pel nunci apostòlic aprofitant que era a Solsona per a la presa de possessió del bisbe Francesc.

Ara, el passat diumenge 1 de maig, es van inaugurar totes aquestes pintures de la Parròquia de la Mercè –concretament tres quadres- i un gran nombre de feligresos van fer-se presents en aquest acte. En aquesta ocasió va ser el bisbe Francesc qui va beneir els dos quadres que faltaven.

La parròquia de Solsona agraeix al Sr. Andrés Carrasco, pintor de l’obra, la seva dedicació i delicadesa a expressar en unes pintures les figures més representatives de la nostra diòcesi: sant Ramon Nonat, el Sant Dubte d’Ivorra i sant Pere Claver, amb la ciutat de Solsona als seus peus.

La parròquia està fent una col·lecta per tal de recollir diners per pagar aquesta obra. Fins ara s’han recollit 2.100€.  Si algú vol fer un donatiu, pot fer-ho al compte corrent de la parròquia:  ES94 0081 0214 8000 0150 2751 Banc Sabadell  També al despatx parroquial. Recordeu que els donatius poden servir per desgravar. Ja des d’ara agraïm la vostra col·laboració.

Informa: Parròquia de Solsona / Fotos: Ramon Estany

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies