Activitats vàries a la Parròquia de Solsona, de catequesi i de famílies

Gimcana de Pasqua a la Parròquia de Solsona

Fa unes setmanes va tenir lloc la gimcana post Pasqua amb els infants de catequesi de la Parròquia de Solsona.

Els infants tenien la missió d’estar ben atents durant la Setmana Santa per tal de poder superar amb èxit les proves de la gimcana.

Ho van fer genial i van poder trobar els ous de Pasqua amb èxit!

Informa: Parròquia de Solsona

Trobada de Famílies AFAL, a la Parròquia de Solsona

El passat dia 1 de maig les famílies del grup AFAL es van retrobar. Aquest cop va ser una trobada especial, van aprofitar per celebrar el primer aniversari de la membre més petita. L’Emma Larroquet feia el seu primer aniversari i els pares van convidar a dinar a tot el grup. No obstant, cada una de les famílies va voler participar aportant alguna coseta per menjar.

La trobada va iniciar-se amb la missa a la catedral i la posterior inauguració dels quadres de la Mercè. En acabar van anar plegats fins els locals parroquials per compartir el dia junts: dinar, jocs, berenar i pregària.

Van concloure el dia amb una acció de gràcies a la capella del Santíssim i, com a regal, una família del grup va anunciar el posterior bateig del seu fill. La família va aprofitar per convidar tothom a participar del bateig i d’un petit refrigeri en acabar la missa.

Informa: Parròquia de Solsona

 

Publicat el dins de Notícies

,