El vídeo del Papa-Maig 2022

En parlar de família, vull començar dirigint-me primer als joves. Quan penso en un model en què vosaltres, els joves, us pugueu sentir identificats, sempre em ve al cap la nostra Mare, Maria. La seva valentia, el seu saber escoltar i la seva dedicació al servei. Ella va ser valenta i decidida en dir “sí” al Senyor. Vosaltres, els joves que voleu construir alguna cosa nova, un món millor, seguiu el seu exemple, arrisqueu-vos. No oblideu que per seguir Maria necessiteu discernir i descobrir el que Jesús vol de vosaltres, no el que a vosaltres se us acudeix que podeu fer. I, en aquest discerniment, és de gran ajuda escoltar les paraules dels avis. En aquestes paraules dels avis trobareu una saviesa que us portarà més enllà de les qüestions del moment. Donaran panoràmica a les vostres inquietuds. Preguem, germanes i germans, perquè els joves, cridats a una vida plena, descobreixin en Maria l’estil de l’escolta, la profunditat del discerniment, la valentia de la fe i la dedicació al servei.

Publicat el dins de Notícies