El Seminari de Solsona instal·la plaques solars

El passat mes d’abril, i després d’uns mesos valorant diferents alternatives, el Seminari de Solsona va instal·lar un total de 65 panells solars per autoconsum sobre la coberta sud de l’edifici –la que està orientada vers la imatge del Sagrat Cor, al bosquet del seminari-.

Aquesta inversió, realitzada en gran part gràcies a l’ajuda de subvencions, permetrà estalviar una part important de la factura elèctrica de la casa i, a més, suposa un pas endavant vers un funcionament més sostenible del conjunt de l’immoble.

És oportú recordar que, avui per avui, l’edifici seminari acull establement a 14 mossens residents (13 jubilats i un en actiu) i a un seminarista que està acabant el batxillerat a Solsona; a més d’això, els caps de setmana hi resideixen altres seminaristes –que durant la setmana viuen i estudien a Barcelona- i, encara, puntualment l’edifici seminari acull altres grups per diferents activitats (majoritàriament iniciatives pastorals diocesanes: com els recessos d’Emmaús i Efatà, cursos de l’Escola d’Evangelització Sant Andreu, formacions, reunions i recessos d’altres entitats eclesials; i, de forma esporàdica, altres tipus de grups).

Informa: Seminari Diocesà

Publicat el dins de Notícies