El bisbe Francesc Conesa confirmà a vuit persones a Santa Maria de l’Alba

En la festa de l’Ascensió del Senyor l’església de Santa Maria de l’Alba de Tàrrega acollí les confirmacions de vuit persones, tres joves i cinc adults. La celebració del diumenge 29 de maig a la missa major del migdia, estigué presidida pel bisbe de Solsona, Mons. Francesc Conesa Ferrer, acompanyat del rector de la UPP, Mn. Josep Maria Vilaseca. La festa tingué la presència de padrins, familiars i nombrosos membres de la comunitat parroquial.

El rector Mn. Vilaseca feu la presentació dels confirmands, va seguir l’homilia del prelat, referint-se a la festa de l’Ascensió “que és el dia del triomf de Jesucrist”, i assenyalant que els confirmands “reben amb el sagrament la força de l’Esperit Sant que així habita en ells i els hi dona el testimoni del seu amor”. A continuació hi hagué la renovació de les promeses del baptisme, la imposició de les mans als vuit confirmands seguida de la cerimònia de la crismació, acompanyats del seus respectius padrins/es, amb les pregàries. Els cants de la celebració anaren a càrrec de les veus d’Els àngels de l’Alba acompanyats de l’organista Jesús Balletbó.

Al final el bisbe Conesa entregà a tots els confirmands un exemplar del Nou Testament  com a recordatori de la confirmació i una petita creu de fusta, fent-se després la foto de família de tots els confirmands, pares, padrins i familiars.

En aquesta viscuda i solemne festa de confirmació reberen el sagrament: Júlia Figueras, Laura de Almenara, Mar Fité, Esther Clares, José Luís Marin, Roser Miarnau, Sugey Andrea Murillo i Santiago Castellanos.

Informa: Josep Castellà

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies