Campanya “Apadrina una rajola” de l’església del Palau d’Anglesola

ACTUALITZACIÓ DE DADES

Ja sabeu que a finals de gener d’aquest 2022 vam endegar la campanya Apadrina una rajola, que és una campanya de mecenatge per aconseguir finançament per a les obres de restauració de l’església de Sant Joan Baptista.

Tenim un objectiu que és aconseguir apadrinar les 850 rajoles. És per aquest motiu que us presentem, l’estat d’aquest apadrinament fins al mes de maig actual on podreu veure que ja hem arribat gairebé al 55% de rajoles apadrinades (us facilitem el plànol de l’església on es representa gràficament el moment en què ens trobem). Plànol de l’església

Donem les gràcies a totes les persones del Palau d’Anglesola i de fora vila que tenen estima per la nostra església, entitats i empreses que han col·laborat.

Però, com veieu, ens cal una empenta més a la campanya. Com es pot apadrinar una rajola?

A través dels diferents establiments del poble, a la parròquia o fent una transferència als comptes corrents següents (cal indicar el concepte: Campanya apadrina una rajola. No oblideu tampoc fer-hi constar el vostre nom i cognoms):

LA CAIXA       ES09 2100 0237 7202 0002 0474

BBVA              ES33 0182 3194 1902 0153 7654

L’església és el lloc de trobada de tots nosaltres: ÉS LA CASA DE TOTHOM.

ENCARA T’HI POTS SUMAR. ENTRE TOTS HO ACONSEGUIREM!

Informa: Parròquia del Palau d’Anglesola

Publicat el dins de Notícies