Activitats a la Parròquia de Súria

Comiat de les Filles de la Caritat

Dissabte passat, 30 d’abril, vam acomiadar la comunitat de Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül, després de 37 anys de presència a Súria. L’acte va tenir lloc a la Residència Bell Repòs, on les germanes han desenvolupat el seu servei des de 1985. En primer lloc, vam celebrar l’Eucaristia en acció de gràcies per la seva presència i servei entre nosaltres. Després, la visitadora provincial, sor Juana María Belzunegui, la priora de la comunitat, sor María Teresa Hidalgo, i el president del patronat de la residència, el sr. Josep Ros, van dirigir unes paraules als assistents recordant la història de la residència i agraint la tasca de les germanes. L’acte es va cloure amb un petit refrigeri.

Festa Major a Salipota

Diumenge passat, 1 de maig, festa de Sant Josep Obrer, vam celebrar la Festa Major del barri de Salipota. Van assistir a la celebració l’alcalde de Súria, diversos membres del consistori i la presidenta de l’Associació de Veïns de Salipota.

Publicat el dins de Notícies