Vot de Poble a la Parròquia de Montclar

Un Dilluns de Pasqua més, un gran nombre de fidels van fer-se presents en el Vot de Poble que, fidels a la tradició des del s. XIX amb la intervenció del sant per salvar Montclar de la còlera, hi va haver a la Parròquia de Montclar. La Missa Solemne al matí fou presidida per Mn. Lluís Tollar. També, amb tots els presents, es va llegir el text del Vot de Poble i la Coral Sant Bartomeu de Casserres va assistir en els cants. A la sortida, diversos grups del poble i rodalies van cantar les tradicionals Caramelles.

A la tarda, Sant Rosari i processó amb la imatge de sant Sebastià, acompanyats pels mossens Jordi Orobitg i Lluís Tollar, i assistits per la Cobla Pirineu de Berga en la música, que també, a la sortida, van tocar sardanes i hi va haver coca i xocolata per als assistents.

Va acompanyar un dia esplèndid pasqual i hi va participar molt gent.

Informa: UPP Puig-reig

 

Publicat el dins de Notícies