Noces d’argent de Mn. Gaspar Comellas, a Balsareny

El passat dimecres, 27 d’abril, es va escaure els 25 anys de l’ordenació presbiteral de Mn. Gaspar Comellas Lladó que fou a l’església de Balsareny, la seva població natal, a càrrec del bisbe Antoni Deig.

Per aquest motiu, Mn. Gaspar va presidir l’eucaristia que es va celebrar a Balsareny acompanyat del Vicari General, Mn. Marc Majà, i del rector de la parròquia, Mn. Antoni Bonet.

En aquesta celebració s’hi van fer presents els avis del Casal Verge de Montserrat que van celebrar la festa de la seva patrona així com d’altres feligresos. Enguany fa 75 anys que es va inaugurar el Casal coincidint també amb el 75è aniversari de l’entronització de la Mare de Déu de Montserrat.

En acabar es va fer el lliurament d’un regal a Mn. Gaspar per part de la parròquia i es va compartir un dinar de germanor amb capellans i familiars. Les parròquies que ha servir al llarg d’aquests anys han estat: Cervera, Puig-reig, Mollerussa, Guardiola, Cervera i Bagà.

Mn. Gaspar: felicitats i enhorabona!!

Informa: Mn. Antoni Bonet Trilla

Publicat el dins de Notícies