Marca la X per la BLANCA

BLANCA

Hondures, 37 anys. Viu a Cadis.

“Porto sis anys a Espanya. El començament va ser dur, però gràcies a la diòcesi, a les monges Reparadores, als mossens Gabriel i Óscar González, pogueren venir després el meu home i els meus fills. Acompanyar, servir, protegir: és el que m’han donat tots. Avui, tinc una botigueta i soc autònoma”.

Començar de cero a Espanya

L’hondurenya Blanca, de 37 anys, deixà la seva família en el seu país fa sis anys en busca d’un futur millor. Els tres primers mesos a Cadis, on viu, foren molt durs. Ara, afortunadament, tornen a estar tots junts; ella, el seu home, els seus tres fills de 19, 15 i 12 anys, i un nét de cinc mesos nascut a Espanya. “Em van posar en contacte amb el pare Gabriel, coordinador de la Fundació Terra de Tots. Ell mirava sempre pels immigrants i vetllava pels nostres drets. Ens ha donat suport econòmicament i espiritualment en tot moment. Gràcies a ell, al pare Óscar González, de la parròquia Sant Antoni de Pàdua, i a les germanes Reparadores, que han estat amb mi als moments bons i als dolents, vam poder reagrupar-nos. Avui, tinc la meva botigueta i soc autònoma. Acompanyar, servir i protegir, com diu el Papa: això és el que m’han donat tots”, agraeix la Blanca.

Àudio en català

Vídeo en català

 

Publicat el dins de Notícies