Activitats a la Parròquia de Solsona

Reunió de catequistes a la Parròquia de Solsona

El passat divendres dia 1 d’abril va tenir lloc la reunió de catequistes. Estan arribant a final de curs i ja porten un bon camí fet. Per aquest motiu Mn. Lluís Ruiz, rector de la parròquia, va convocar una reunió per escoltar els catequistes, preguntar-los com estaven ells i els seus grups. També per posar fil a l’agulla per a l’acabament d’aquest curs. Molt aviat la parròquia comunicarà què s’ha decidit i com es durà a terme. Desitgem pugui ser un fi de curs especial.

Informa: Parròquia de Solsona

Trobada Sínode – AFAL, a la Parròquia de Solsona

El passat dissabte dia 2 d’abril va tenir lloc la darrera trobada Sínode – AFAL. Aquest va ser l’últim dia que les famílies es trobaven per treballar el Sínode.

Van treballar dos temes: IX. Discernir i decidir i el tema X. Formar-se en la sinodalitat. Tots dos van donar lloc a converses molt interessants i, en alguns casos, a noves propostes per continuar treballant la fe en comunitat.

Una vegada entregat el document les famílies continuaran amb l’AFAL (Any Família Amoris Laetitia), document que els va proposar el Sant Pare a treballar des de l’any passat fins aquest i motiu pel qual el grup de famílies va decidir anomenar-se així durant aquest temps.

Una de les propostes més interessants que van sorgir, i la que més entusiasme va suscitar,  va ser treballar la Bíblia plegats. Conèixer més a Déu en la seva presència viva en la paraula i ajudar-se els uns als altres en aquests camí. S’han compromès a meditar la proposta i prendre una decisió en la seva propera trobada.

Informa: Parròquia de Solsona

 

 

Publicat el dins de Notícies

, ,