Ràdio Maria a la UPP de Puig-reig

El diumenge 27 de març, els Voluntaris de “Radio María, Mare de Déu de Lord” es van desplaçar a l’església de Santa Maria de Bassacs, a la Parròquia de Ntra. Sra. dels Àngels de Casserres i a la Parròquia de Santa Eulàlia de Gironella, durant les diverses misses dominicals, per donar a conèixer aquesta emissora catòlica internacional, la seva programació i la manera de com escoltar-la.

Al final de les celebracions van fer una explicació i van convidar els assistents a agafar fullets informatius per tenir informació de primera mà de Radio María. També hi havia uns materials preparats específicament per als infants.

A més, els Voluntaris van respondre les consultes dels fidels que s’acostaven a la taula preparada per atendre’ls.

Cal dir que a la pàgina web del Bisbat de Solsona es fa referència a aquest mitjà de comunicació catòlic a l’apartat d’”Altres webs”.

Informa: UPP de Puig-reig

 

Publicat el dins de Notícies