El Nunci apostòlic beneeix un quadre de la parròquia de Solsona

El passat dissabte dia 12 de març, en acabar la celebració de la presa de possessió de Mons. Francesc Conesa Ferrer com a bisbe de Solsona, en una celebració privada, el Nunci apostòlic va beneir un dels quadres que el pintor Sr. Andrés Carrasco ja ha finalitzat. La benedicció es va dur a terme en un acte privat degut a que no varen saber fins l´últim moment si la podrien fer.

El Nunci Apostòlic Mons. Bernardito Auza va acceptar, molt amablement, voler beneir aquesta obra d’art. En la benedicció, que va ser feta en un ambient de recolliment i de pregària, va dir: “Que aquestes obres d’art serveixin per a l’augment de la devoció a l’Eucaristia i als sants per a benefici dels solsonins i d’aquells que visitaran la seva església”. En acabar la petita celebració va beneir els assistents i va felicitar gratament el pintor de l’obra.

Informa: Parròquia de Solsona / Fotos: Ramon Estany

Publicat el dins de Notícies