Activitats de Quaresma a la Parròquia de Solsona

El passat dissabte 12 de març, a la parròquia de Solsona va tenir lloc una trobada amb els infants de catequesi per treballar la Quaresma.

Van iniciar la trobada amb un berenar i seguidament els catequistes els hi van proposar l’activitat del dau. El dau tenia 6 cares i cada cara representava una escena de l’evangeli de cada diumenge de Quaresma fins diumenge de Rams.

En acabar la manualitat van sortir al patí a fer sis activitats relacionades amb cada cara del dau per tal d’entendre, mitjançant el joc, el que s’havia explicat.

En arribar les 7 del vespre van anar plegats a celebrar la missa al Cor de Maria. El mossèn els hi va donar una especial atenció fent-los participar de la missa amb preguntes i els hi va aterrar l’evangeli de manera que ells ho poguessin entendre millor.

Agraïm la participació de totes les famílies

Informa: Parròquia de Solsona

 

Publicat el dins de Notícies