Missa d’inici de ministeri episcopal de Mons. Francesc Conesa i Ferrer, com a bisbe de Solsona

El dia 12 de març tindrà lloc la missa d’inici de ministeri episcopal de Mons. Francesc Conesa i Ferrer, com a bisbe de Solsona. Serà a les 12h. del migdia a la Santa Església Catedral Basílica de Solsona.

Un quart d’hora abans, Mons. Conesa entrarà a la catedral on serà rebut pel Capítol catedral i es dirigirà al Santíssim per pregar una estona. Tot seguit anirà a la sagristia i a les 12h en punt començarà la processó.

Tot el poble fidel de la diòcesi de Solsona està convidat a acompanyar el bisbe Francesc en aquest dia tan assenyalat. Només hi haurà llocs reservats per als bisbes, els mossens, la família i algunes autoritats civils, per tant, recomanem venir amb temps per poder tenir lloc. En aquests moments no hi ha restriccions d’aforament.

D’aquí uns dies publicarem amb més exactitud els actes, els horaris concrets i també l’hora en què s’obrirà la catedral.

 

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies