3a Trobada Sínode-famílies AFAL a la Parròquia de Solsona

El dia 19 de febrer, les famílies que formen part del grup AFAL es van tornar a trobar al casal parroquial de Solsona per continuar treballant el Sínode. Aquest cop van treballar el tema VII. AMB LES ALTRES CONFESSIONS CRISTIANES.

Les famílies tenien moltes ganes de passar més temps plegades i per aquest motiu aquest cop, aquelles que van poder, es van trobar per dinar i fer diverses activitats en família. Van fer un dinar típic argentí “choripan”, d’aquesta manera comparteixen la seva cultura i tradicions.

També van fer moltes activitats conjuntament grans i petits per tal de fomentar la família unida. Jocs infantils, de mímica i activitats al patí.

El treball del Sínode cada vegada el troben més interessant. Els temes són molt engrescadors i donen molt per compartir. Es propicien converses d’allò més interessants i en moltes ocasions donen lloc a somiar com voldrien la seva Església.

Moltes de les famílies són nou vingudes d’altres indrets del mon i, en conseqüència, tenen pocs familiars o cap a prop de Solsona. Manifesten la seva alegria per poder trobar un lloc, a la casa del Senyor, on poder tenir allò al que han hagut de renunciar per un futur millor.

Donen les gràcies a Mn. Lluís per obrir-los les portes de l’església, per dedicar algunes paraules de l’homilia en castellà, fins que aprenguin l’idioma, i per facilitar-los constantment poder participar de les diferents activitats que realitza la parròquia.

Continuem en camí!

Informa: Parròquia de Solsona

 

Publicat el dins de Notícies

,