10a edició d’Alpha a la Parròquia de Tàrrega

Fa uns dies s’inicià a la Parròquia de Tàrrega l’experiència Alpha, en aquesta edició del 2022, adaptada a los normes sanitàries del Covid-19.

A la sala de l’Edifici Parroquial hi assistiren un bon grup de persones –de les quals algunes ho havien iniciat l’any 2020 i no pogueren acabar-ho a causa de la pandèmia- a més d’altres pares i mares del Cafè Familiar. Cal dir que aquest és el 10è any que Tàrrega fa Alpha i en aquesta llarga experiència hi ha participat més de 300 persones.

Cada dijous abans de començar Alpha, l’equip, juntament amb la comunitat, celebra l’eucaristia encomanant a l’Esperit Sant l’experiència Alpha. Enguany, en un format més reduït, a la sala d’actes de la rectoria es fa la xerrada, a càrrec d’alguna persona de l’equip, i després es formen dos grups distribuïts  en diferents sales.

Aquesta activitat, que tothom valora molt positivament, es comença a 2/4 de 9 i s’acaba a ¾ de 10.  Esperem que l’Esperit Sant pugui tocar els cors de totes aquestes persones i sigui l’inici d’una vida millor.

Informa: Josep Castellà / Foto: Helena Tarragó

Publicat el dins de Notícies