Petits i grans treballen el Sínode a la Parròquia de Tàrrega

El passat dissabte 15 de gener, el grup de Família Unida, es tornà a reunir per continuar treballant el Sínode. Es començà fent pregària i tot seguit el rector Mn. Josep M. Vilaseca exposà els temes a tractar en la tercera sessió, aquesta al temple de Santa Maria de l’Alba per raons del Coronavirus.

Aquesta setmana un dels temes era “Prendre la paraula”, on es compartí com era la nostra comunicació interna a la parròquia i quina relació hi havia amb els mitjans de comunicació interns. L’altre tema tractat fou el de “Celebrar”, on es parlà de la importància de les pregàries i misses amb el desig de fer comunitat i de créixer en la participació. Després de les  explicacions de Mn. Vilaseca es feren grups i a partir d’unes preguntes,  tothom va poder donar la seva opinió.

També el diumenge dia 16, es  treballà el Sínode amb alguns nens, nenes i joves del Catesplai, amb l’ajuda d’algunes mares, construint un joc de l’Oca. Primer s’elaborà el joc, on els infants i joves van poder pintar i enganxar les caselles. Després hi jugaren i respongueren algunes preguntes que hi havia referents a la Parròquia i a la vida de Jesús. Finalment compartiren l’eucaristia de les 12 del migdia a la Parroquial.

Informa: Josep Castellà / Fotos: Helena Tarragó

Publicat el dins de Notícies