Parròquia d’Olvan: Festa de Sant Sebastià

Any rere any, el dia 20 de gener, se celebra aquesta festa en honor a sant Sebastià. La missa solemne concelebrada per mossens de la Unitat Pastoral Parroquial de Puig-reig i Navàs i presidida pel Rector in solidum Lluís Tollar va acabar amb la tradicional processó amb la relíquia pels carrers del poble fins a tornar a l’església per venerar-la mentre es cantaven els goigs, enguany amb la Coral Estel de Gironella.

Com resa l’oració col·lecta del sant que “aprenguem d’obeir Déu abans que els homes” es va pregar Déu pel nostre nou bisbe Francesc.

Al final de la celebració es va procedir a l’acte de benedicció i repartiment de l’arròs mentre la Coral Estel oferia un concert per a tots els assistents.

Informa: Parròquia d’Olvan

Publicat el dins de Notícies