La Parròquia targarina celebrà la Festa dels Batejats 2021

El diumenge 9 de gener, la Parròquia de Tàrrega, en el dia de la Festa del Baptisme del Senyor, convidà a les famílies que havien batejat un infant en el transcurs del passat any 2021. Així a la missa major de Santa Maria de l’Alba, tingué lloc la celebració de la Festa dels Batejats, presidida pel rector de la UPP de Tàrrega, Josep Maria Vilaseca, amb la presencia de dos petits , l’Adrià i la Martina, acompanyats dels pares i familiars, i de nombrosa feligresia .

En l’homilia Vilaseca, indicà entre altres coses  : “El Baptisme es el dia fonamental per assolir la felicitat en el Senyor”, remarcant també: “ Amb el Baptisme rebem l’Esperit Sant al nostre interior que ens permet experimentar l’Amor de Déu”.

Al final de l’Eucaristia, a cadascun dels dos infants ,en nom de la parròquia  se’ls imposà una petita creu de fusta, símbol dels germans cristians. També se’ls entregà un pergamí amb el text Pregaria per a un fill. I davant de la imatge de la patrona de la Mare de Deu de l’Alba, hi hagué la tradicional foto de família com a record de la festa. Els càntics i Nadales d’aquesta celebració foren a càrrec del cor parroquial Els Àngels de l’Alba , i del l’organista Jesús Balletbó.

En la vigília del dissabte 8, tingué lloc la celebració d’un capvespre d’adoració Worship amb musica i cants de lloança en directe, i la benedicció final del Santíssim.

Informa :  – J. CASTELLÀ

Publicat el dins de Notícies