El bisbe electe de Solsona Mons. Francesc Conesa visita la diòcesi

Avui, divendres dia 21 de gener, el bisbe electe de Solsona, Mons. Francesc Conesa, ha visitat la diòcesi per primera vegada des del seu nomenament que va tenir lloc el passat dia 3 de gener.

         El bisbe Francesc Conesa va arribar ahir dijous al vespre procedent de Menorca i es va dirigir al Seminari de Solsona.

         Aquest matí ha visitat la cúria diocesana on ha conversat breument amb els treballadors de la casa i ha pogut conèixer les oficines i el lloc on serà el seu despatx.

        A les 12h. del migdia ha presidit la reunió del Col·legi de Consultors on ha estat informat d’alguns temes i ha pogut parlar sobre algunes qüestions de cara a la seva propera presa de possessió com a bisbe de Solsona, que recordem serà el dia 12 de març, a les 12h. del migdia.

      A la tarda ha visitat la catedral de Solsona i ha saludat alguns membres del capítol catedralici. Així mateix ha pogut conèixer la seva història i alguns elements rellevants del patrimoni d’aquest conjunt arquitectònic.

      Al vespre el bisbe ha celebrat missa al Seminari amb tots els capellans residents amb els quals ha sopat i ha pogut conversar.

      El bisbe Francesc s’ha mostrat molt proper amb tothom i ha manifestat estar molt content de ser el nou bisbe de Solsona.

Informa: MCS Bisbat Solsona

Publicat el dins de El Bisbe, Notícies

,