Apadrina una rajola de l’església Sant Joan Baptista del Palau d’Anglesola

Apadrina una rajola de l’església Sant Joan Baptista del Palau d’Anglesola

És una campanya de mecenatge per aconseguir finançament per a les obres de restauració de l’església de Sant Joan Baptista, en aquet cas per a la seva pavimentació.

Una iniciativa per valorar i fer-nos més nostre el patrimoni del Palau d’Anglesola.

Un repte de poble per salvaguardar el monument més emblemàtic. Apadrina una, o dues, o més rajoles!

D’on parteix la campanya?

Des de l’estiu del 2019, quan hi va haver un esfondrament, es va iniciar un període de reformes urgents i necessàries de la nostra església. Un fet que ha ocasionat que portem dos anys amb l’església tancada. Dos anys que hem intentat mantenir el caliu de la parròquia i de les celebracions. No ha estat un procés senzill i volem valorar la feina i la voluntat de moltes persones que ho estan fent possible.

Unes obres d’un cost elevat de diners, per mantenir el patrimoni arquitectònic de la vila.

Un edifici, de l’any 1802, que ens identifica com a poble. Un lloc de trobada i de reunió: la fe de la comunitat, la vida parroquial (celebració dels sagraments i actes de culte) i activitats culturals  És la casa on tots ens podem sentir acollits en tant que formem part de la mateixa comunitat.

Estem contents perquè les aportacions per a la realització de les obres de l’església no han parat al llarg d’aquests mesos.  Ara ja estem a la recta final de poder obrir l’església, és per això que us proposem un repte!

Com es pot apadrinar una rajola?

A través dels diferents establiments del poble, a la parròquia i/o amb transferència al compte corrent.

Fins ara s’ha tingut moltes col·laboracions econòmiques per fer possible les obres però amb aquesta campanya es pretén arribar a més població, a les persones de fora vila i a tothom que per algun motiu o altra aprecia i valora el patrimoni del Palau d’Anglesola.

S’anirà fent seguiment del número de rajoles apadrinades per tal d’aconseguir el repte d’arribar apadrinar les 850 rajoles.

Per a més informació: Mn. Theodore  697 69 85 68 o Maite 680 35 21 92

Informa: Parròquia del Palau d’Anglesola

Publicat el dins de Notícies