2a Trobada Sínode-Famílies AFAL a la Parròquia de Solsona

El passat dissabte dia 29 de gener les famílies que formen part del grup AFAL es van tornar a trobar al casal parroquial de Solsona per continuar treballant el Sínode. Aquest cop van treballar el tema VI “Dialogar en l’Església i en la societat”.

La trobada va tenir lloc a dos quarts de sis de la tarda. Com el primer cop, van compartir el berenar plegats petits i grans. Després els més petits van a anar a jugar al racó del joc i els no tan petits al patí.

Els pares van iniciar la trobada amb l’oració que ens proposa el Sant Pare per a aquest Sínode i, seguidament, van començar a compartir les preguntes proposades en aquest tema. Tots van compartir molt i les opinions van ser molt interessants. Un compartir fluid i amb opinions molt diverses. Aquest cop no els va donar temps a acabar el tema però va ser una bona senyal degut a la quantitat d’opinions al respecte que van donar.

La parròquia vol aprofitar per agrair al grup de famílies AFAL el seu esforç per entendre la nostra llengua. Moltes de les famílies són nouvingudes i de llengua castellana. Les fitxes de treball són en català i elles mateixes han demanat que així continuï, són les primeres que s’ofereixen voluntàries per llegir el text i posteriorment traduir-ho si cal.

Moltes gràcies pel vostre esforç, per adaptar-vos, per les ganes d’aprendre i la il·lusió que hi poseu. Continuem en camí!

Informa: Parròquia de Solsona

Publicat el dins de Notícies

,