Trobada Sínode-Famílies AFAL a la Parròquia de Solsona

El passat dissabte dia 27 de novembre les famílies que formen part del grup AFAL es van trobar al casal parroquial de Solsona. Aquest cop per participar de la proposta del Sant Pare del Sínode 2021-2023.

Les famílies es van trobar a dos quarts de cinc a la sala gran on van compartir el berenar infants i grans. Tot seguit els infants van marxar a jugar. Alguns es van quedar dins la sala “al reco del joc” un espai especial preparat per a ells. D’altres van preferir sortir a jugar al pati. Mentrestant, els pares van aprofitar per conèixer-se una mica més i començar a treballar el Sínode. La trobada va concloure amb la missa de la comunitat que té lloc cada dissabte a les set del vespre.

La proposta del Sínode té com objectiu principal “Fer que germinin somnis, suscitar profecies i visions, fer florir esperances, estimular la confiança, embenar ferides, entreteixir relacions, ressuscitar una aurora d’esperança, aprendre els uns dels altres, i crear un imaginari positiu que il·lumini les ments, enardeixi els cors i doni força a les mans” Aquest va ser el discurs, del Sant Pare, del passat Sínode 2018, dedicat als joves.

Informa: Parròquia de Solsona

 

Publicat el dins de Notícies

,